fbpx

Teskedsorden

Teskedsorden kan anlitas för workshops, föreläsningar, panelsamtal eller som rådgivare i våra frågor, både för skolpersonal, företag och organisationer.
Läs mer om våra föreläsare nedan och mejla utbildningar@teskedsorden.se för frågor och bokningar.

Haris Grabovac

Haris är ledningsstrateg och expert i sakfrågor på Teskedsorden. Han använder sin röst för att rasismen inte ska ha något inflytande på människors liv och möjligheter i Sverige. 

Med en bakgrund som föreläsare på Stiftelsen Expo har Haris  gedigen erfarenhet av att utbilda inom privat, offentlig och ideell sektor. Haris föreläser om rasismrelaterad på arbetsplatsen, nationalism, högerextremism, radikalislamism och konspirationism och har tidigare arbetat med antirasistisk organisering. 

Lovisa Fhager Havdelin

Lovisa är Teskedsordens generalsekreterare och önskar verka i en värld där alla människor kan uppskattas, respekteras och ha inflytande. 

Med bakgrund i svenska och internationella organisationer likt Läkare Utan Gränser, Peace Dividend Trust, Unicef och Amnesty flätas arbete och fritid samman genom hennes intresse och engagemang för människor. Lovisa valde att studera Politiskt Magisterprogram med Statsvetenskap och Mänskliga Rättigheter som inriktning vid Lunds Universitet. Lovisa tilldelades 2015 utmärkelsen årets FN-supporter och deltog 2016 i Anna Lindh Academy:s ledarskapsprogram om mänskliga rättigheter. Hon sitter i styrelsen för organisationen WONSA (World Of No Sexual Abuse) samt Giva Sverige. Hon sitter även i Nationalkommittén för Raoul Wallenbergs dag och är rådgivare i United Nations Foundation +Social Good

Har du frågor? Kontakta utbildningar@teskedsorden.se eller ring  +46 70 750 79 02. Ange dina önskemål så återkopplar vi med förslag och kostnadsestimat.