fbpx

Teskedsorden

Teskedsorden kan anlitas för workshops, föreläsningar, panelsamtal eller som rådgivare i våra frågor, både för skolpersonal, företag och organisationer. Här är några exempel på områden där vi kan bidra med kunskap, utbildning, material.

Foto på svarta tavlan, med text i lila: Vardagsrasism och civilkurage. I högra nedre hörnet finns karaktärerna i appen Reality Check och uppe i högra hörnet står det i rött. Utbildning online

Gå en utbildning online! Teskedsorden kan nu erbjuda vissa utbildningar via webben. De är utformade som lektionspass med videos, powerpoints och uppgifter och reflektionsövningar för eleverna.

Våra föreläsare

Camilla Rehn 
Utbildningsansvarig

Camilla Rehn har alltid arbetat för att vara en positiv kraft i vår demokrati. I grunden är Camilla legitimerad lärare och de senaste 14 åren har hon arbetat i Riksdagshuset, demokratins hjärta, som en av riksdagens skol-kommunikatörer. En röd tråd i hennes engagemang är att hitta givande sätt att diskutera komplicerade frågor. Då gillar hon att ta avstamp i exempelvis verkliga händelser, upplevelsebaserat lärande eller kulturella uttryck.

E-post: camilla.rehn@teskedsorden.se
Telefon: +46 72 226 49 42

Lovisa Fhager Havdelin
Generalsekreterare

Lovisa Fhager Havdelin föreläser utifrån gedigna kunskaper om mänskliga rättigheter om en värld där alla människor kan uppskattas, respekteras och ha inflytande. Med bakgrund i svenska och internationella organisationer likt Läkare Utan Gränser, Peace Dividend Trust, Unicef och Amnesty flätas arbete och fritid samman genom hennes intresse och engagemang för människor.  Lovisa tilldelades 2015 utmärkelsen årets FN-supporter och deltog 2016 i Anna Lindh Academy:s ledarskapsprogram om mänskliga rättigheter. 

E-post: lovisa.fhagerhavdelin@teskedsorden.se

Theo Tamim
Projektassistent

Theo Tamim vill med sina egna erfarenheter av att växa upp som svart i Sverige och det svenska skolsystemet vara med och förändra på ett positivt sätt förutsättningarna för kommande generationer. Theo föreläser om anti-rasism och civilkurage utifrån appen Reality Check och bidrar med sina föreläsningar till inspiration till ett solidariskt Sverige där alla målgrupper och minoriteter kan känna sig trygga.

E-post: theo.tamim@teskedsorden.se