fbpx

Teskedsorden

Gå på We Are One gala med Teskedsorden!

weareone2
Vi har den enorma glädjen att berätta att Teskedsorden blivit utvald som en av 8 organisationer som får dela på medlen som samlas in på We are one-galan på Friends Arena den 7 december. Bakom den stjärnspäckade galan finns hjälporganisationen World Aid Active och entreprenören och eldsjälen Michel Issa, som även medverkat i vår bok Inte en främling: 41 berättelser om identitet och mångfald.
”Åtta hjälporganisationer som tillsammans enas för att stärka människor i utanförskap och utsatthet”, är galans motto och målsättningen är att samla in åtta miljoner kronor!  Det här är något unikt för vår organisation och kan innebära väldigt mycket för vår framtida verksamhet.

Men det krävs många teskedar för att förverkliga målet … Vi måste nämligen kavla upp bild av styrelsens ledamot Jason Diakité, foto: Kirk Edwardsärmarna och aktivt arbeta med att fylla de 4800 galaplatserna som finns till förfogande. Vi tror inte att det kommer att vara så svårt med artister som Yohio, Mohombi, Putte Nelsson och vår egen styrelseledamot Jason ”Timbuktu” Diakité på scen. Och nya profiler presenteras löpande! Ni kan själva följa uppladdningen och förberedelserna på We Are One galans Facebook och Youtube-kanal.
Så, kära Teskedsvänner, är ni sugna på att gå på gala?
Om ni själva inte kan delta, kan ni också ge galabiljetten i gåva till någon anhörig eller vän och så bidra till vårt arbete för mångfald och tolerans.
Ni kan boka era biljetter på www.friendsarena.se/weareone. Galabiljetterna kostar från 380 kronor. Barn 170 kronor.
Välkomna till Friends Arena och We are one-galan den 7 december!